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Vegetables in Korean

by 제이포레스트 2020. 5. 5.

Hi, everyone.

What kind of vegetables do you like?

It is easy to learn Korean food if you know the name of the vegetable in Korean.

Vegetables in Korean

 

채소 (Chae-so) Vegetables

샐러드 (Sael-leo-deu) Salad

오이 (O-i) Cucumber

토마토 (To-ma-to) Tomato

감자 (Gam-ja) Potato

고구마 (Go-gu-ma) Sweet potato

당근 (Dang-geun) Carrot

(Mu) Radish

양파 (Yang-pa) Onion

가지 (Ga-ji) Eggplant

옥수수 (Ok-su-su) Corn

시금치 (Si-geum-chi) Spinach

샐러리 (Sel-leo-ri) Celery

상추 (Sang-chu) Lettuce

양배추 (Yang-bae-chu) Cabbage

배추 (Bae-chu) Chinese cabbage

부추 (Bu-chu) Chives

호박 (Ho-bak) Pumpkin

브로콜리 (Beu-ro-kol-li) Broccoli

마늘 (Ma-neul) Garlic

버섯 (Beo-seot) Mushrooms

(Kong) Beans

 

콩나물 (Kong-na-mul) Bean sprouts

피망 (Pi-mang) Bell pepper

고추 (Go-chu) Red pepper

후추 (Hu-chu) Pepper

생강 (Saeng-gang) Ginger

인삼 (In-sam) Ginseng